Macbook reparatie Weert

Kom langs voor een betaalbare, snelle betrouwbare Mac-reparatieservice in Weert. U kunt uw Apple-apparaat naar onze computer reparatie werkplaats in Weert brengen voor een gratis diagnose en snelle afhandeling. Als u er de voorkeur aan geeft dat een Mac-reparateur uit Weert naar u toe komt, neem dan contact met ons op om voor dezelfde dag in te plannen.

Macbook / iMac reparatie service

We streven ernaar om in alle opzichten de beste te zijn in ons vakgebied. We houden ons aan een hoog kwaliteitsniveau bij het repareren van uw apparaat en we zorgen er graag voor dat u hoe dan ook tevreden bent met uw reparatie. Bij het repareren van printplaten gaan we verder dan zowel reparatie als kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat uw reparatie lang meegaat. We bezuinigen nooit en zorgen ervoor dat het werk de eerste keer goed wordt gedaan. Soms krijg je, als je naar een reparatiewerkplaats gaat, een lijst met dingen die je "aanbevolen" kunt repareren op je apparaat die je niet echt nodig hebt. Fixlab IT is gebaseerd op integriteit en eerlijkheid. We zullen u nooit een service of reparatie verkopen die u niet nodig heeft, en we zullen u het gewoon vertellen als we denken dat het geen goed idee is om geld te steken in het repareren van uw apparaat. Onze missie is om reparaties van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs te bieden,

weert

MacBook HDD and SSD Upgrades

Als u last heeft van gegevensverlies, is het misschien ook tijd om een ​​verouderde schijf te vervangen. Zowel draaiende harde schijven als nieuwere solid-state schijven hebben een beperkte levensduur. Fixlab Weert kan je MacBook-opslag testen en vervanging aanbevelen voordat je al je bestanden verliest.

Op oudere MacBooks met cd-stations kan ook een tweede harde schijf worden geïnstalleerd in plaats van de cd, waardoor uw opslagruimte effectief wordt verdubbeld (of meer).

Onze technici zijn getraind en ervaren in alle MacBook-opslagupgrades, waaronder:

  • MacBook Pro harde schijf upgrades
  • MacBook Pro tweede schijf toevoegingen
  • MacBook Air SSD-upgrades
  • MacBook Pro HDD naar SSD conversie
  • en veel meer

Macbook reparatie Vloeistofschade

Water gemorst op de Apple Macbook ? Het gaat nu niet aan, het eerste wat de klant hoeft te doen is niet proberen de oplader te gebruiken en de MacBook  in de uitgeschakelde modus te laten staan, omdat water de printplaat kan beschadigen als er stroom doorheen gaat. Als er water op uw Macbook  is gemorst en u zoekt een monteur die uw door water beschadigde MacBook  kan repareren, dan bent u hier aan het juiste adres. Bezoek ons ​​kantoor of bel ons. wij kunnen ook  het apparaat ophalen. Ons proces is heel eenvoudig, we diagnosticeren het apparaat eerst en geven dan een offerte voor reparatie en repareren het vervolgens na bevestiging, bij ons kunnen we professionele service en ervaren werk garanderen.

Elk geval van water- / vloeistofschade kunnen we in een mum van tijd repareren en voor onze service kunt u ons bezoeken of bellen op het opgegeven nummer

Onze diensten


MoederbordMacBook logic board reparatie
We kunnen uw bestaande printplaat  repareren en niet alleen vervangen zoals veel reparatiewinkels aanbevelen. 

 Vloeistof schade reparatie MacBook Vloeistof schade
Vloeistof op uw MacBook gemorst? Verlies de hoop niet. Vloeistof schade MacBooks vallen precies in ons vakgebied.. 

Macbook batterij reparatie Batterijvervangingen
MacBook-batterijen beginnen hun capaciteit te verliezen na ongeveer 3 jaar gebruik of 600-800 oplaad cycli. Een nieuwe batterij zorgt ervoor dat uw lading weer lang meegaat alsof hij nieuw was!

 toetsenbord reparatieToetsenbord en trackpad
Kleverige of niet-werkende toetsen? Geen probleem! We hebben veel toetsenborden en trackpads voor MacBooks op voorraad.

Call Now Button